Tankregeling: bij Sunny Cars altijd transparant

Bij Sunny Cars kun je je huurauto helemaal op je persoonlijke wensen en eisen afstemmen. Zelfs de tankregeling kun je zelf kiezen. In de tankregeling spreek je af met welke tankvulling (tot de laatste druppel leeggereden of maximaal afgetankt) je de huurauto inlevert. Niet elke aanbieder geeft dit duidelijk aan, terwijl hier makkelijk verborgen kosten in kunnen zitten. Een auto lijkt bijvoorbeeld voordelig, maar dan blijkt dat je ter plaatse nog een verplichte tankvulling moet betalen. Vaak zelfs nog vermeerderd met zogenaamde servicekosten. Dan voel je je opeens bekocht met die ‘scherpe’ deal. En dat past totaal niet bij het Rent a Smile gevoel dat wij onze klanten mee willen geven. Dus: let op welke tankregeling van toepassing is bij de geselecteerde auto en kies de tankregeling die je het meest aanspreekt.

Sunny Cars biedt je de keuze uit twee tankregelingen:

1. Tank full-full (FF)
De tankregeling is vol-vol: je levert de auto in met dezelfde benzinestand als waarmee je ‘m ophaalde. Wij vinden dit de meest Rent a Smile regeling dus raden we je deze meestal aan.

2. Tank full-paid (FP)
Bij deze regeling is 1 gratis tank brandstof bij de huurprijs inbegrepen. Je haalt de huurauto met volle tank op en je levert ‘m niet-afgetankt in. Je hoeft niets bij te betalen en mag de tank dus helemaal leegrijden. Goed om te weten: voor ongebruikte benzine krijg je geen vergoeding.

Goed om te weten:

  • Soms is een bepaalde regeling bij een lokale partner niet mogelijk in combinatie met adresaflevering of inleveren buiten kantoortijden. De keuze in het boekingsproces is dan grijs.
  • De tankregeling staat altijd helder bij de huurvoorwaarden. Je kunt in het boekingsproces filteren op tankregeling zodat je alleen huurauto’s selecteert met de regeling van je keuze.
  • Sunny Cars is zelfs met 2 Spaanse partners gestopt vanwege de tankregeling. De vele klachten van onaangenaam verraste klanten die torenhoge bedragen voor een volle tank moesten aftikken, waren ons de samenwerking niet waard. Onze wegen zijn dus gescheiden want we hebben liever tevreden klanten. Optisch goedkope huurauto’s zie je daarom niet meer in ons aanbod, wél 100% zorgeloze kwaliteitsauto’s. Rent A Smile!

Tip!

Deze blogs vind je vast ook interessant:
Benzinemaffia
Vooraf de tankregeling inzichtelijk

Of bekijk de videoblog waarin General manager Hans de tankregelingen uitlegt