Prijzen vergelijken? Eerst goed kijken!

Iedereen zoekt naar de scherpste aanbieding. Dat begrijpen wij. Daarom is jouw klant bij Sunny Cars altijd 100% verzekerd van een superscherpe all-in deal. Vind de klant de huurauto ergens goedkoper? Kijk dan goed naar de voorwaarden van de andere aanbieder. Zijn alle benodigde verzekeringen wel inbegrepen, zoals de CDW- en TP verzekering? Wordt de glas-banden-bodem-dakschade gedekt? Zit er ook een extra BA-verzekering bij van €10 miljoen? Hoe zit het met het eigen risico en eventuele sleepkosten? Bekijk ook goed de toeslagen voor een eventuele extra bestuurder, hotelaflevering, accessoires zoals een kinderzitje of GPS en kosten voor de one way. En berekent de andere aanbieder wijzigings- en/of annuleringskosten?

Vergelijk gerust prijzen, maar zorg wel dat je geen appels met peren vergelijkt. Om je hierbij te helpen, maakten we onderstaande vergelijkingsbox voor je. Hiermee beschik je over alle informatie die je nodig hebt om zelf een goede vergelijking te maken met andere aanbieders.

Kom je er toch niet helemaal uit? Mail ons op prijsvergelijking@sunnycars.nl. Graag ontvangen wij het reserveringsnummer van Sunny Cars (deze staat uiteraard voor je in optie), huurvoorwaarden van de andere aanbieder en de prijs.