Mee op studiereis naar Zuid-Afrika? Gryp jou kans nou!

Natuurlijk wil je mee op de Sunny Cars studiereis naar Zuid-Afrika. Zó maak je kans op een ticket!

De Sunny Cars studiereis 2017 belooft de meest spectaculaire ooit te worden. We gaan namelijk naar Zuid-Afrika! Rondtoeren in een all-in Sunny Car. Dat wil je meemaken! En die kans is ook groot, want je maakt 6 weken lang kans op zo’n felbegeerde plek op de studiereis. Lees snel verder over het wanneer, wat en hoe!

Wanneer?

Zet ‘m alvast in je agenda (positief denken vergroot vast je winkans): van 23 september t/m 1 oktober 2017 vindt de Zuid-Afrika studiereis plaats.

Wat?

We vliegen naar Johannesburg, rijden naar Durban en onderweg bezoeken we een aantal prachtige natuurparken. De studiereis is all-inclusive, tot in de puntjes zorgvuldig geregeld en samengesteld – zoals je van Sunny Cars gewend bent. Je ervaart hoe het is om in alle vrijheid rond te rijden in een comfortabele huurauto (en hoe onmisbaar zo’n auto is in dit land!). Reken maar dat we een inspirerend programma hebben georganiseerd.

Hoe?

We geven vanaf 21 april elke week een plek voor de studiereis weg. Je maakt kans door de weekincentive te winnen. Stuur je reserveringsnummer(s) altijd naar salessupport@sunnycars.be samen met je contactgegevens. Wekelijks staat een bepaald product centraal, maar Zuid-Afrika boekingen tellen altijd dubbel. Met de weekincentives zijn 6 plekken te verdienen, de overige 4 plekken zijn gereserveerd voor de kwartaalwinnaars van de Smile Society.

Kijk snel wat je deze week moet doen om zo´n felbegeerde studiereisplek te winnen. Wekelijks onthullen we een nieuwe incentive!

Weekincentive 1 (21 t/m 27 april)
Weekincentive 2 (28 april t/m 4 mei)
Weekincentive 3 (5 t/m 11 mei)
Weekincentive 4 (12 t/m 18 mei)
Weekincentive 5 (19 t/m 25 mei)
Weekincentive 6 (26 mei t/m 1 juni)

Dit zijn de winnaars:

Winnaar week 1 (21 t/m 27 april)
Winnaar week 2 (28 april t/m 4 mei)
Winnaar week 3 (5 t/m 11 mei)
Winnaar week 4 (12 t/m 18 mei)
Winnaar week 5 (19 t/m 25 mei)
Winnaar week 6 (26 mei t/m 1 juni)