USA

Om je klant extra beleving en inspiratie mee te kunnen geven voor zijn vakantie in de Verenigde Staten, hebben we tips, een aantal routes, informatie over tolwegen en one ways, een overzicht met alle choice stations en een Sunny Guide vol praktische informatie voor je verzameld.

Sunny Guide

In de Sunny Guide hebben we praktische feiten en wetenswaardigheden over het vakantieland van je klant verzameld. Met handige tips voor onderweg, aanvullende informatie over verzekeringen, toeristische informatie en belangrijke verkeersregels. Download de Sunny Guide voor de USA

Choice stations

Op luchthavens in de USA en Canada heb je zogenaamde autohuur choice stations. Dat betekent dat je klant zelf kan kiezen uit alle beschikbare auto´s uit de geboekte categorie. De auto´s zijn open, dus je klant kan ze van binnen en buiten keuren voordat hij een keuze maakt. Heeft hij zijn favoriet gevonden, dan draait hij de sleutels die al in het contact zitten om en meldt zich voor de registratie bij de verhuurder. Klik hier voor een overzicht van alle choice stations.