Italië

Om je klant extra beleving en inspiratie mee te kunnen geven voor zijn vakantie in Italië, hebben we tips, een aantal routes en een Sunny Guide vol praktische informatie voor je verzameld.

Sunny Guide

In de Sunny Guide hebben we praktische feiten en wetenswaardigheden over het vakantieland van je klant verzameld. Met handige tips voor onderweg, aanvullende informatie over verzekeringen, toeristische informatie en belangrijke verkeersregels. Download hier de Sunny Guide voor Italië

Vakantietips Italië

Italië heeft werkelijk alles, zoals een rijke historie, een heerlijk klimaat, en fantastische keuken die over de hele wereld bekendheid geniet. Italië is een uitgestrekt land, dat van Noord naar Zuid een lengte beslaat van ruim 2.500 kilometer. Om dit land goed te ontdekken is een auto huren bijna een 'must'!

Ga jij binnenkort op vakantie naar Italië? Vergeet dan niet deze vakantietips door te nemen!

vakantietips Florence Italië

Florence

Bewonder de kerken van Santa Maria Novella met de beroemde fresco's. En breng een bezoek aan de kloosterapotheek.

vakantietips Gardameer Italië

Gardameer

Surfen, klimmen, biken en meer buitensporten. Het Gardameer is de perfecte omgeving voor een actieve vakantie.

Autoroutes Italië

"Due cappucini per favore." Dat is hoe je elke ochtend je dag in Italië begint. Beter kan niet, toch? 's Middags geniet je van een lunch van 'di Mamma' en 's avonds tafel je langer dan je ooit hebt gedaan. Om zoveel mogelijk van Italië te zien - en te proeven - beweeg je je uiteraard voort per auto. Alleen zo ontdek je die echte Italiaanse parels.

Autoroute Sicilië

Sicilië

Met deze tour ontdek je de diversiteit van Sicilië. Van drukke badplaatsen tot weelderige natuurgebieden en stille dorpjes.

Autoroute Toscane Italië

Toscane

Het westelijke deel van Toscane maakt het echte 'Italiëgevoel' in je los. Je vindt hier van alles: een rijke historie, een heerlijk klimaat én natuurlijk een fantastische keuken om je vingers bij af te likken. Met een huurauto verken je hier de mooiste plekken en vind je de beste restaurants.