Griekenland

Om je klant extra beleving en inspiratie mee te kunnen geven voor zijn vakantie in Griekenland, hebben we tips, een aantal routes en een Sunny Guide vol praktische informatie voor je verzameld.

Sunny Guide

In de Sunny Guide hebben we praktische feiten en wetenswaardigheden over het vakantieland van je klant. Met handige tips voor onderweg, aanvullende informatie over verzekeringen, toeristische informatie en belangrijke verkeersregels.
Download de Sunny Guide voor Griekenland

Vakantietips Griekenland

Afgelegen vissersdorpjes, helderblauwe baaitjes, talloze strandjes, een keuken om je vingers bij af te likken én de vriendelijke en gastvrije bevolking niet te vergeten... Griekenland heeft voor elk wat wils. Met je huurauto bezoek je de allermooiste plekjes. Of dat nu een bruisende stad of een schilderachtig dorpje is.

Ga je binnenkort richting Griekenland? Wie weet doe je wat inspiratie op door onze tips!

Vakantietips athene griekenland

Athene

Leer Athene van een andere kant kennen met deze groene wandeling. Geen verkeersdrukte, maar bergen en zee.

Vakantietips corfu griekenland

Corfu

Een mooie wandeling in Kassiópi, een dorp in het noordoosten van Corfu, brengt je naar een burcht op een schiereiland.

Vakantietips samos griekenland

Samos

Voor de allermooiste strandjes moet je op Samos zijn. Je vindt er zand- en kiezelstranden, omgeven door rotsen en weelderige natuur.

Autoroutes Griekenland

Benieuwd naar de oudheid? Check. Rustige stranden en een azuurblauwe zee? Check. Afgelegen en verborgen eilandjes? Check. Griekenland heeft het allemaal. Het is dus ook niet gek dat jaarlijks duizenden Nederlandse toeristen in Griekenland hun vakantie vieren.

Autoroute Corfu Griekenland

Corfu

Deze rondreis start vanuit de hoofdstad Kérkira en voert je over het hele eiland. Op Corfu krijg je soms het gevoel door een Griekse versie van Italië te rijden. Ontdek het zelf met je huurauto.

Autoroute griekenland

Griekenland

Een rondreis langs de monumenten van de Griekse cultuur met zwevende kloosters en antieke zuilen. Voor deze route heb je 10 dagen tot twee weken nodig. Wij adviseren dan ook een comfortabele huurauto.

Autoroute Kreta Griekenland

Kreta

Oost-Kreta heeft meer te bieden dan de bekende strandplaatsen en het massatoerisme. De route neemt je mee langs de mooie bezienswaardigheden zoals opgravingen, hoogvlaktes en droomstranden.