Cyprus

Om je klant extra beleving en inspiratie mee te kunnen geven voor zijn vakantie in Cyprus, hebben we een tip en een route voor je verzameld.

Vakantietips Cyprus

Het regenachtige thuisfront verlaten voor wat Vitamine D? Begeef je dan richting het zonzekere Cyprus. De meeste toeristen reizen af naar het nabijgelegen Turkije of Griekenland. Hierdoor is de kans om hordes toeristen tegen het lijf te lopen kleiner. De kans dat je Aphrodite ziet - de godin van de liefde, vruchtbaarheid en schoonheid - is groter. Cyprus is namelijk het eiland van Aphrodite.

Vakantietips Cyprus

Cyprus

Het Kýkkoklooster is zowel een paleis, pretpark, vakantiedorp én een plaats van bezinning. Het is het meest beroemde en rijke klooster van het land. Je vindt er prachtige nieuw aangelegde mozaïeken en een interessant museum waar je alles te weten komt over de geschiedenis.

Autoroutes Cyprus

Cyprus wordt ook wel het eiland van de liefde genoemd. Niet zo gek dus dat alles er groeit en bloeit en dat het zonnetje er warm schijnt. Cultuur ligt er voor het oprapen en ook voor oogverblindende strandjes hoef je niet lang te zoeken. Leef dat fijne Cypriotische leven!

Autoroute Cyprus

Cyprus

Het regenachtige thuisfront verlaten voor wat Vitamine D? Begeef je dan richting het zonzekere Cyprus. Het eiland van Aphrodite, de godin van de liefde. Tijdens deze route komt al dit moois automatisch op je pad.