Canada

Om je klant extra beleving en inspiratie mee te kunnen geven voor zijn vakantie in Canada, hebben we een aantal routes en een Sunny Guide vol praktische informatie voor je verzameld.

Sunny Guide

In de Sunny Guide hebben we praktische feiten en wetenswaardigheden over het vakantieland van je klant. Met handige tips voor onderweg, aanvullende informatie over verzekeringen, toeristische informatie en belangrijke verkeersregels.
Download de Sunny Guide voor Canada

Autoroutes Canada

Wilde natuur met imposante bergen, besneeuwde toppen en spiegelende wateren. Tijdens je reis in Canada is het net alsof je je op een filmset bevindt. En dat is ook eigenlijk zo, want de natuur van Canada heeft vaak genoeg als filmset gefungeerd. Wat wil jij niet missen tijdens je vakantie in Canada?

Autoroute Nova Scotia

Nova Scotia

De route begint en eindigt in Halifax en is een rondreis door 'miniatuur Canada'. Met een huurauto ontdek je de ongerepte natuur, bossen, meren, watervallen en kustlijnen

Autoroute canada

De Trans Canadian

Van Oost- naar West-Canada loopt één klassieke autoroute: de Trans Canadian. Deze route beslaat meer dan 7.500 kilometer - waarvan bijna 300 kilometer over zee.

Choice stations

Op luchthavens in Canada en de USA heb je zogenaamde autohuur choice stations. Dat betekent dat je klant zelf kan kiezen uit alle beschikbare auto´s uit de geboekte categorie. De auto´s zijn open, dus je klant kan ze van binnen en buiten keuren voordat hij een keuze maakt. Heeft hij zijn favoriet gevonden, dan draait hij de sleutels die al in het contact zitten om en meldt zich voor de registratie bij de verhuurder. Klik hier voor een overzicht van alle choice stations.