Kras jezelf naar de Grand Prix Sunny Cars - 28 studiereisplekken!

Wie gaat er mee op onze nieuwe studiereis: dé Grand Prix Sunny Cars editie 2018? Het gaat een geweldige reis worden, geloof ons. Hier wil je bij zijn! Waarom? Dan heb je de primeur van ons gloednieuwe concept: een trip van 3 dagen vol fun, kennis en spel. ‘Wie is de Mol meets Peking Express’ zeg maar. Aan de hand van superleuke GPS opdrachten ontdek je van 11 t/m 14 september een topbestemming voor autohuur (welke, dat houden we nog even geheim) en leer je onderweg meteen waarom een huurauto daar onmisbaar is. Én hoe je die er het beste kunt verkopen.

32 reisagenten mee
We gaan in 4 teams van elk 8 personen. Heb je meegerekend? Dat betekent dus dat er in totaal 32 reisagenten mee gaan, veel meer dan voorheen! Je maakt dus veel kans op zo´n felbegeerde plek.

Smile Society nrs 1 zijn teamcaptain
De absolute topexperts in autohuur, de nrs 1 van de Smile Society, hebben hun plek al verdiend. Zij beheersen als geen ander de kunst een huurauto te verkopen. Daarom worden zij de 4 teamcaptains. Wedden dat je onder de bezielende leiding van Tineke Rymenants, Leen Leemans of Kristof Joosen met een smile én meer autohuurkennis thuis komt. En misschien ook nog wel als het winnende team van de Grand Prix Sunny Cars editie 2018! Er is trouwens nog één kwartaal te gaan, dus ga jij voor die captainrol?

Hoe je in een team kan komen?
Het lot bepaalt via krasloten, dus zet je individuele talenten in om er zoveel mogelijk bij elkaar te verdienen. Hoe meer krasloten, hoe meer kans op een van de 28 studiereisplekken óf andere mooie prijzen. Je komt aan de krasloten via verschillende opdrachten én met het maken van boekingen uiteraard. Je kunt er van 22 mei t/m 22 juni behoorlijk wat sparen!

Inschrijven via quiz
Klinkt allemaal goed toch? Om mee te doen, moet je ingeschreven staan. Dat kon t/m 8 juni door een speciale quiz te maken. Met de quiz werd meteen je kennis over Sunny Cars getest en een minimale score van 80% betekende je eerste kraslot!

Krasloten sparen
In de periode van 22 mei t/m 22 juni kun je veel krasloten bij elkaar sparen: 
Elke nieuwe boeking
= 1 kraslot  (voor business kantoren geldt: 5 boekingen = 1 kraslot)
Elke nieuwe boeking incl. categorie Compact, Intermediate, Standard, Fullsize, Premium, Luxury of Minivan = 1 extra kraslot
Elke nieuwe boeking incl. Premium/Express/Geen waarborg/Premium Plus = 1 extra kraslot
80% score inschrijfquiz = 1 kraslot (inschrijving is inmiddels gesloten)
Lid van de salesteam Facebook groep = 1 kraslot
Minimale score van 80 voor producttraining = 1 kraslot
Minimale score van 80 voor verkooptraining = 1 kraslot
Wekelijkse GPS-opdracht = 1 kraslot (4 in totaal)
Houd onze nieuwsbrieven goed in de gaten voor de wekelijkse GPS-opdracht én extra opdrachten. 


Aan het eind van de actieperiode tellen we jouw punten op en krijg je de verdiende krasloten opgestuurd. En dan maar afwachten wie er met die mooie prijzen vandoor gaan! Ben je een van de winnaars, laat het ons dan weten via GrandPrix@sunnycars.be.

Kras & win
Krassen is natuurlijk leuk, maar vooral als er wat te winnen valt. En dat valt er zeker! Kijk zelf maar:
28x studiereisplek
10x €300 korting op autohuur (individuele studiereis)
10x €150 korting op autohuur (individuele studiereis)
25x €50 korting op autohuur (individuele studiereis)
100x €25 korting op autohuur (individuele studiereis)
250x €10 korting op autohuur (individuele studiereis)
50x Ticket Compliments cadeaukaart t.w.v. €25
5x Sunny Cars trolley
75 x 10 Sunnies voor het bonusprogramma
150x 5 Sunnies voor het bonusprogramma
25x Dopper
50x kofferhoes
150x On a roadtrip reisboek
75x grote reep Tony´s Chocolonely
25x hamamdoek
En nog veel meer leuks!

Waag dus je kans en doe mee. Wie weet zit jij dan half september in een van de 4 teams tijdens de Grand Prix Sunny Cars!