Kras jezelf naar de Grand Prix Sunny Cars - 28 studiereisplekken!

Wie gaat er mee op onze nieuwe studiereis: dé Grand Prix Sunny Cars editie 2019? Het gaat een geweldige reis worden, geloof ons. Hier wil je bij zijn! Waarom? Hij gaat de al legendarische editie van 2018 overtreffen. Een trip van 4 dagen vol fun, kennis en spel a là Wie is de Mol. Aan de hand van superleuke GPS opdrachten ontdek je van 15 t/m 19 september een topbestemming voor autohuur (welke, dat houden we tot op het allerlaatste moment geheim) en leer je onderweg meteen waarom een huurauto daar onmisbaar is. Én hoe je die het beste kunt verkopen.

Kick-off filmpje
Onze marketingcollega Renske geeft het officiële startschot van dé Grand Prix Sunny Cars in dit filmpje. Bekijk het snel, zodat je weet waarom je hier echt bij moet zijn!

32 reisagenten mee
We gaan in 4 teams van elk 8 personen. Heb je meegerekend? Dat betekent dus dat er in totaal 32 reisagenten mee gaan! Je maakt dus veel kans op zo´n felbegeerde plek.

Smile Society nrs 1 zijn teamcaptain
De absolute topexperts in autohuur, de nrs 1 van de Smile Society, hebben hun plek al verdiend. Zij beheersen als geen ander de kunst een huurauto te verkopen. Daarom worden zij de 4 teamcaptains. Wedden dat je onder de bezielende leiding van Leen Leemans, Lindsay de Groote of één van de resterende teamcaptains met een smile én meer autohuurkennis thuis komt. En misschien ook nog wel als het winnende team van de Grand Prix Sunny Cars editie 2019! 

Hoe je in een team kan komen?
Het lot bepaalt via krasloten, dus zet je individuele talenten in om er zoveel mogelijk bij elkaar te verdienen. Hoe meer krasloten, hoe meer kans op een van de 28 studiereisplekken óf andere mooie prijzen. Je komt aan de krasloten via verschillende opdrachten én met het maken van boekingen uiteraard. Je kunt er van 1 t/m 31 mei behoorlijk wat sparen!

Inschrijven via quiz
Klinkt allemaal goed toch? Om mee te doen, moet je ingeschreven staan. Dat kon t/m 15 mei via een speciale inschrijfquiz. Met de quiz testten we meteen je kennis over Sunny Cars en een minimale score van 80% betekende bovendien je eerste kraslot!

Vergeet niet je werknemers ID (persoonlijke Sunny Cars klantnummer) in te vullen, want anders kunnen we jouw boekingen niet aan je kraslotenaccount koppelen. En dat zou zonde zijn! Het nummer dat we nodig hebben, vind je in de boekingstool. Zie onderstaand voorbeeld: Krasloten sparen
In de periode van 1 t/m 31 mei kun je veel krasloten bij elkaar sparen: 
Elke nieuwe boeking
= 1 kraslot  (voor business kantoren geldt: 5 boekingen = 1 kraslot)
Elke nieuwe boeking met een huursom hoger dan € 500  = 1 extra kraslot
Elke nieuwe boeking incl. Premium/Express/Geen waarborg/Premium Plus = 1 extra kraslot
80% score inschrijfquiz = 1 kraslot
80% score Customer Journey e-learning = 1 kraslot
Correct opgeloste opdracht = 1 kraslot

Houd onze nieuwsbrieven goed in de gaten voor extra opdrachten! 

Aan het eind van de actieperiode tellen we jouw punten op (de boekingen en inschrijfquiz worden automatisch bijgehouden) en krijg je de verdiende krasloten opgestuurd (begin juni). En dan maar afwachten wie er met die mooie prijzen vandoor gaan! Ben je een van de winnaars, laat het ons dan weten via GrandPrix@sunnycars.be.

Kras & win
Krassen is natuurlijk leuk, maar vooral als er wat te winnen valt. En dat valt er zeker! Kijk zelf maar:
28x studiereisplek
veel korting op autohuur (individuele studiereis)
Sunny Cars trolleys
veel extra Sunnies voor het bonusprogramma
veel On a roadtrip reisboeken
veel cadeaukaarten
En nog veel meer leuks!

Waag dus je kans en doe mee. Wie weet zit jij dan half september in een van de 4 teams tijdens de Grand Prix Sunny Cars!