We helpen je graag!

Heb je een reservering gemaakt en wil je iets wijzigen? Dat kan. Zelfs tot huuraanvang. Wist je dat je bijna alle aanpassingen zelf kunt regelen in deze B2B-tool via ´boekingen beheren´? Van het wijzigen van een tijdstip of autocategorie t/m de naam van de hoofdbestuurder of het aanvullen van het vluchtnummer. Wel zo handig, want dat scheelt je weer een telefoontje of e-mail.

FAQ algemeen
We hebben de meestgestelde vragen over autohuur voor je op een rijtje gezet en beantwoord. Hier vind je antwoorden op vragen over onder andere agentenkorting, accessoires bijboeken, one ways, grensoverschrijding, Flexservice, creditcard verplichting, annuleringsvoorwaarden en nog veel meer!

FAQ Corona: alle antwoorden op een rij
Omdat 'het nieuwe normaal' bestaat uit landen die steeds van kleur (en dus regels) wisselen, snappen wij als geen ander dat jij en je klant met vragen kunt zitten. Wil je een huurauto voor je klant reserveren, maar vraag je je af wat de (hygiëne)maatregelen zijn en hoe het zit met veiligheid? In onze Corona FAQ helderen we alles voor jou en je klant op. Ook beantwoorden we alle vragen over het wijzigen of annuleren van een reservering wanneer de vakantieplannen wijzigen door corona.

Handleiding van de B2B-tool
Natuurlijk staan wij altijd voor je klaar, maar het is toch fijner als je zelf de touwtjes in handen hebt! Daarom kun je veel zelf regelen in de B2B-tool en je vindt er veel handige tools die je kunt gebruiken om je verkoop te stimuleren. Om je op weg te helpen in onze B2B-tool, hebben we een handleiding gemaakt. Je vindt deze hier. Je vindt in deze handleiding o.a. hoe je een boeking maakt en wijzigt, hoe je de tabbladen kunt gebruiken en hoe je een agentenboeking maakt. Deze gaat je zeker wegwijs maken, zodat jij straks alles onder de knie hebt!

Facebookgroep
Ben jij al lid van dé enige echte Facebookgroep "Sunny Cars salesteam"? Via deze groep houden we je op de hoogte van nieuwtjes, acties, maar ook delen we regelmatig inspirerende content die je kunt gebruiken om je autohuurreserveringen een boost te geven. Klik hier om lid te worden.

Heb je een andere vraag en daarvoor een specifieke afdeling nodig? Klik hier voor meer informatie en contactgegevens: